Beste leden,

Onze mooie vereniging draait volledig op vrijwilligers. En vrijwilligers kunnen we nooit genoeg hebben, want vele handen maken immers licht werk. 

Helaas zijn we genoodzaakt om vanuit het bestuur een NOODOPROEP te doen richting onze leden en ouders van leden. We hebben momenteel veel te weinig vrijwilligers om onze mooie club draaiende te houden. 

Afgelopen zomer deden wij als vereniging al diverse oproepen (jeugdtrainers, scheidsrechters, grote clubactie).  Maar er is meer. Op ieder vlak kunnen we vrijwilligers gebruiken. 

Enkele voorbeelden waar hulp nodig is;
– jeugdtrainers (tussen 1 tot 4 uur per week, gezette tijden en in te delen naar beschikbaarheid)
– zwemtrainers (tussen 1 tot 4 uur per week, gezette tijden en in te delen naar beschikbaarheid)
– leden diverse commissies zoals technische commissie, zwemcommissie, stichting (+/- 2 uur per week zelf in te delen)
– projecten zoals grote clubactie, zwemvierdaagse, coronavrijwilliger, jubileum etc – tijd afhankelijk van project, naar eigen tijd in te delen/ beschikbaarheid aangeven. 
– scheidsrechters (1,5 uur in het weekend, beschikbaarheid zelf aan te geven, afhankelijk van niveau minimum aantal weekenden verplicht te fluiten)

Vind jij het leuk om (naast de verplichte teamdiensten en jurytafel) jouw handen uit de mouwen te steken, mee te denken met de koers van onze mooie club of op een andere manier een bijdrage te leveren? Neem dan contact op met Liesbeth de Waal (06 34 01 08 09).

Zij heeft inzichtelijk waar we mensen zoeken en wat de taken zijn, hoeveel tijd het kost en of je die tijd zelf kan indelen. 
Zij kan je ook in contact brengen met iemand die jou nog specifiekere informatie kan geven. Echt alle hulp is welkom, ook als dat betekent dat we een taak moeten splitsen zodat er minder tijd ingestoken hoeft te worden. 

Jullie zullen binnenkort ook actief benaderd gaan worden want zoals het bekende spreekwoord zegt; het is 2 voor 12!

Help onze mooie club. We rekenen op jullie!

Het bestuur