En toen was ik sneller dan ik dacht alweer aan het volgende coronawoordje toe. 
En ook nog eens niet mijn laatste. ☹.

Er mag zoveel weer wel schreef ik vorige keer. En dat is ook zo!
Wat hebben we allemaal al weer genoten van zwem- en waterpolowedstrijden en van een volle tribune.  

Maar er zijn ook nog een paar restricties.  Een coronatoegangsbewijs voor het clubhuis als je niet komt afhalen en voor het publiek bij wedstrijden van Heren1. Dit hebben we niet zelf verzonnen.

De beperkingen bij Heren1 komen voort uit de topsportregels waar de selectie ook veel plezier van heeft gehad. Mocht er vorig seizoen na testen gespeeld worden, dit jaar moet het publiek gecontroleerd worden. Maar er werd en wordt gespeeld op het hoogste niveau.  Dat onze vereniging en onze sport op dit niveau mee mag en kan doen is een compliment voor ZPB en voor Waterpolo. 

De regels voor het clubhuis komen voort uit de regels voor de horeca. Dat dit lastig is begrijpen wij als bestuur ook.  Maar dat er ook afgehaald kan worden blijft een leuke en praktische opsteker.
En dat na controle het clubhuis een stuk voller kan dan toen we nog anderhalve meter moesten aanhouden is ook een stap vooruit.  En onze vereniging heeft een vol clubhuis nu, genoeg verenigingen waren er voor corona al jaloers op!

Maar lieve mensen, leef alsjeblieft wel de regels die we nu hebben na. Ik hoop ècht dat we ook van deze laatste beperkingen spoedig worden verlost. Voor nu hebben we het ermee te doen.

Tot gauw, op de tribune!