De Grote clubactie is inmiddels ruim twee weken bezig en door een aantal zeer enthousiaste jeugdleden zijn er inmiddels al 587 loten verkocht !!

Ons doel is dit jaar 1.666 loten te verkopen, nog 1079 te gaan.
De opbrengst is voor een mooi jubileumfeest voor alle leden van ZPB ter gelegenheid van het 90 jarig bestaan in 2022.

Om de verkoop te stimuleren is er een wedstrijdelement bedacht.

De drie ZPBers die de meest losse loten (online en op papier) verkopen kunnen het volgende winnen :

  1. Een ZPB trainingspak voor wie de meeste losse loten verkoopt 
  2. Een ZPB shirt + short voor op een na de meeste losse loten verkoopt
  3. Een ZPB shirt voor wie op twee na de meeste lossen loten verkoopt.

Daarnaast is er ook voor het jeugdteam wat de meest loten verkoopt een prijs te verdienen ! Het team wat met elkaar de meeste loten verkoopt maakt kans op een VIP arrangement bij een Dames 1 of Heren 1 wedstrijd.

Superloten:
Dit jaar hebben we het makkelijker gemaakt voor de seniorenteams, jullie hoeven niet meer langs de deuren met je lotenboekje !! In plaats daarvan hebben wij alle seniorenteams van  H1 t/m H8 en D1 t/m D3 gevraagd om met elkaar een Superlot te kopen.

Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten, kan in een keer aangeschaft worden en de kosten hiervoor zijn doormiddel van een tikkie naar elkaar makkelijk te delen. Makkelijk en snel en hopelijk een mooie opbrengst voor ZPB. Jullie werken hier toch graag aan mee ??

Dames 1+2 hebben al toegezegd hier aan mee te werken! Hartelijk dank Dames !!!

23 november is de laatste dag om de papieren loten te verwerken, heb je een vol boekje? Deze kan je in het clubhuis in de schatkist achterlaten, wil je daarna nog een nieuw boekje? Er liggen nog genoeg boekjes in het clubhuis om verder te gaan met de verkoop !!

Heb je hulp nodig mail dan naar : bestuur [at] zpb [dot] nl dan helpen wij je graag verder.