Beste ZPB-er,

de nieuwe kledinglijn van ZPB wordt binnenkort geleverd. In een ander artikel hebben jullie reeds kunnen lezen wanneer de pasmomenten gepland staan en hoe de kledinglijn er uit komt te zien.

Er is een mogelijkheid om teams te sponsoren en te voorzien van kleding. De verschillende mogelijkheden lichten wij graag aan u toe. Wij hebben standaardpakketten samengesteld maar uiteraard is het ook mogelijk om maatwerk te leveren. Op de droge kleding is voldoende ruimte om uw bedrijfsnaam of logo te vermelden. De natte kleding zal bedrukt worden met alleen het logo van ZPB.

Wanneer u, of iemand die u kent, interesse heeft om een team te sponsoren kunt u contact opnemen met de Stichting via stichtingsteunfonds [at] zpb [dot] nl. Vanuit de Stichting kan er een offerte gemaakt worden waarbij we standaard zwembroeken en / of badpakken op zullen nemen en bij waterpolo ook de caps. Aanvullend kunt u aangeven wat u aan droge kleding zou willen sponsoren.

We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor teamsponsoring of andere sponsoring binnen onze club.

Bestuur Stichting Steunfonds ZPB H&L Productions.

Geef een antwoord