H&L Productions N.V., gespecialiseerd in het maken van fruit puree en sinds 2012 gevestigd in Rijkevorsel (België). In de productiefaciliteit produceren wij voor klanten in heel Europa en daar buiten.

Met een zeer gemotiveerd team van mensen, werkzaam in de productie en op het kantoor staat H&L Productions N.V garant voor een hoge kwaliteit. In zijn geheel staat H&L garant voor goede kwaliteit fruit tegen een eerlijke prijs waarbij de klant altijd centraal staat, flexibiliteit staat dan ook hoog in het vaandel.

 Het begon allemaal in 1998 toen meneer Heijboer besloot om de productie van puree in een nieuw op te richten en in een zelfstandig bedrijf te gieten. Hier vloeide het bedrijf H&L Productions uit voort. H&L staat voor de verwerking van fruit tot fruit puree of blok gevroren fruit. In de daaropvolgende jaren heeft H&L Productions niet stil gestaan. De markt is zich voortdurend aan het ontwikkelen zo behaalde H&L Productions in 2006 het Fedis / Food voor KMO certificaat. Verder werd in 2008 een eigen handelsafdeling opgericht. In 2012 is een bio certificaat behaald voor de verwerking van BIO fruit.