Zoals het bij een mooie groeiende en ontwikkelende vereniging hoort is er ook bij ZPB H&L Productions een commissie die de belangen van de jeugd behartigd. Dit is hoe kan het ook anders;  de jeugdcommissie.

De ZPB jeugdcommissie is er voor alle jeugdleden van ZPB (inclusief ouders, verzorgers, begeleiders, teamcaptains, teamcoaches, teammanagers, enz.).
Deze jeugdcommissie is verenigingsbreed van opzet en hangt direct onder/naast het bestuur van de vereniging zodat we kunnen borgen dat er een jeugdbrede aanpak plaats kan vinden voor alle zwemmende/waterpoloende jeugdwatersporters van ZPB.

We zijn ons er van bewust dat het een levendige commissie moet zijn én blijven. Dit kan tevens inhouden dat we, in overleg met alle belanghebbenden/leden/commissies c.s. enige piketpaaltjes (ver-)plaatsen.

De commissie heeft een lage drempel. Daar waar je vragen, wensen, ideeën enz. hebt, of wellicht zelfs mee wil participeren in ontwikkeling(en) en doelstelling(en) nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Waar houdt de jeugdcommissie van ZPB zich mee bezig?
– jeugdsportersontwikkeling
– begeleiding jeugdcoaches
– badwater huren aanvragen voor (extra) jeugdtrainingen
– informatie (nieuwe) jeugdleden
– indeling van jeugdteams
– verzorgen trainingsrooster voor de jeugd
– dispensatieverzoeken
– sportiviteitsvraagstukken
– ideeënbus/klachtencoördinatie
– coördinatie vraagstukken naar contacten/commissie

De jeugdcommissie wordt gevormd door:
– Ingeborg Hofman
– Sander van der Made
– Gerko Mostert
– John van den Burg
– Vacature (te vullen vanuit de zwemcommissie)

Indien je jeugdgerelateerde vragen (jeugd tót 18 jaar), wensen, ideeën, suggesties, enz. hebt nodigen we je uit om dit met ons te delen via: zpbjeugdcommissie [at] gmail [dot] com.

Geef een antwoord