Naar aanleiding van reacties op het eerste stuk over het baby-peuter zwemuur hebben we de voorwaarden een beetje aangepast. Het ging ons er tenslotte niet om dat we een ingewikkelde manier hadden uitgevonden om geld te verdienen. Het is vooral bedoeld als een leuk uurtje voor leden met jonge kinderen. Omdat er toch nog geen facturen verzonden zijn kunnen we nog makkelijk ingrijpen. Zie hieronder dus de nieuwe voorwaarden.

We (her)introduceren het baby-peuter lidmaatschap. U betaalt €20,- euro voor een jaar. Hiermee worden de baby’s en peuters al wel lid van de club, maar krijgen ze nog geen startnummer of bondslidnummer. Het lidmaatschap geeft exclusief toegang tot het baby-peuter zwemuur. De data hiervoor vindt u hieronder. En wie weet organiseren we nog wel meer voor de kleinsten!
Voor wie (nog) niet kan overzien hoe vaak men kan komen is er ook de mogelijkheid om ‘losse’ uurtjes te betalen. Hiervoor rekenen we €2,- , te voldoen in het clubhuis.

Het uur is toegankelijk voor ZPB baby-peuterleden mits ze vergezeld worden door ten minste een ouder en/of de grootouders. De ouders en grootouders van bestaande leden hoeven uiteraard geen financiële bijdrage te leveren. Kinderen met een startvergunning of andere volwassenen zijn op dit uur niet toegestaan. Broertjes en zusjes mogen eventueel wel mee, maar het is niet hun zwemuurtje. Het is niet de bedoeling om het uurtje te laten overnemen door wat oudere kinderen! Mocht er belangstelling zijn voor een zwemuurtje met oudere kinderen dan horen we het graag.  We leggen dan een lijstje aan van geinteresseerden en bij voldoende belangstelling en voldoende badwater is er vast wat mogelijk.

Wij hopen uiteraard dat dit lidmaatschap in de toekomst tot een volwaardig lidmaatschap zal leiden. Ieder die gebruik wenst te maken van het baby-peuter zwemuur verzoeken we om een mail te sturen naar het bestuur (bestuur [at] zpb [dot] nl) met daarin naam, adres en geboortedatum van de peuter en/of kleuter. Wanneer de aanmelding ontvangen is zal iedere iedere baby een slabbertje ontvangen en iedere peuter een mini polobal! (wie al heeft gereageerd hoeft niet nogmaals te reageren!)

Houdt er wel rekening mee dat er geen toezicht is. De verantwoordelijkheid voor de veiligheid van de baby en/of peuter ligt volledig bij de aanwezige (groot)ouder (dus niet bij eventueel meegekomen broertjes/zusjes).

De details op een rijtje:

Baby-peuter lidmaatschap € 20,- per seizoen
losse deelname: €2,- per keer
17:00 – 18:00 uur in het instructiebad


Data Familiezwemuur in 2017 – 2018

zaterdag 23 september
zaterdag 07 oktober
zaterdag 28 oktober
zaterdag 4 november
zaterdag 18 november
zaterdag 9 december
zaterdag 20 januari
zaterdag 17 februari
zaterdag 24 maart
zaterdag 14 april

2 Replies to “Familiezwemmen”

Comments are closed.