Zwemmen

Zwemmen is een life time sport en ook de meest populaire sport van Nederland. Drie miljoen Nederlanders bezoeken minimaal één keer per maand een zwembad en ruim 460.000 kinderen halen jaarlijks een zwemdiploma.

ZPB-H&L biedt deze kinderen ook na het behalen van de zwemdiploma’s de kans om met plezier naar het zwembad te blijven komen.

Plezier is de belangrijkste factor waarom kinderen voor de zwemsport kiezen. En dat plezier wordt mede bepaald door de motivatie van het kind, de manier waarop de training wordt gegeven, de aanleg voor de zwemsport en natuurlijk de zwemvriendjes en -vriendinnetjes.

Bij ZPB-H&L wordt het sportplezier gestimuleerd en door het beoefenen van de zwemsport neemt  zowel de fysieke als mentale weerbaarheid van de kinderen toe.

Wie de smaak te pakken krijgt blijft zwemmen, gaat verder in de wedstrijdsport, wordt recreatief zwemmer, gaat triatlons doen, doet af en toe eens open water race of blijft een trouw baantjestrekker.

En dat kan allemaal bij ZPB.

Klik hier voor de presentatie van de startbijeenkomst 2016-2017. Hierin is o.a. informatie opgenomen over trainingen en het wedstrijdcircuit 2016-2017

 


Facebook


Twitter


Vimeo