Dalurenlidmaatschap

Speciaal voor 18+ recreanten en sporters zonder startvergunning, die graag vroeg opstaan, is er vanaf 1 januari 2015 het dalurenlidmaatschap. Doe je al mee aan de ochtendtrainingen en ben je nog geen lid of wil je graag meetrainen? Meld je dan als ZPB-lid aan door onderstaand formulier na invulling/ondertekening aan de ZwemCommissie (zwemmen [dot] zpb [at] gmail [dot] com) te retourneren.

Met het dalurenlidmaatschap mag je aan maximaal 2 ochtendzwemtrainingen meedoen, zo lang er voldoende plek is. Meedoen aan de ochtendzwemtrainingen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag betekent dat je meedoet aan de training die door de zwemtrainer wordt gegeven. Voor jezelf baantjes trekken, kan alleen als wedstrijdzwemmers ongehinderd kunnen blijven trainen.

De zaterdagochtendtraining is gericht op de jeugd. Hier is (voorlopig) wel één baan beschikbaar om zelf baantjes te trekken. Het daluren lidmaatschap kost € 13,00 per maand x 10 maanden (september t/m juni) en is maandelijks wederzijds opzegbaar. ZPB kan daartoe overgaan als er onvoldoende plek is om te trainen voor de wedstrijdploeg of leden die de volledige contributie betalen. Zie het inschrijfformulier voor de volledige bepalingen van dit lidmaatschap.

Ook nieuwe leden van buiten de ZPB-gelederen, zoals triatleten, mogen gebruik maken van dit lidmaatschap.

ZPB daluren lidmaatschap – formulier


Facebook


Twitter


Vimeo