Trainingskalender

Er zijn veel verschillende zwemtrainingen bij ZPB-H&L. Voor de kinderen op de basisschool worden zwemtrainingen gegeven op de dinsdag-, woensdag- en vrijdagavond. De dinsdag is voor alle wedstrijdzwemmers. Combizwemmers, die minimaal deelnemen (of de intentie hebben om deel te gaan nemen) aan 5 zwemwedstrijden per jaar zijn ook welkom.

De woensdagavond is er voor de wedstrijdzwemmers en de waterpolo-ers die hun zwemconditie willen verbeteren en willen kijken of zij wedstrijdzwemmen ook een leuke sport vinden.

Zwemmen op de vrijdagavond kan alleen als je daarvoor uitgenodigd wordt (in verband met de grote drukte). Door alle zwemmers kan ook op zaterdag van 07.00 tot 08.00 in het Inge de Bruijn-zwembad worden getraind; ook een ideaal moment om te kijken of je zwemmen leuk vindt.

Alle wedstrijdzwemmers zijn op de maandag-, dinsdag, donderdag- en vrijdagochtend welkom om te komen trainen. Voor de waterpolo-ers die hun zwemconditie willen onderhouden is er altijd een baan beschikbaar.

Triatleten en open waterzwemmers zijn ook op deze vier ochtenden van harte welkom. Zij kunnen hier specifieke trainingen krijgen in hun discipline.

Alle trainingen worden gegeven in het:

Inge de Bruijn-Sportfondsenbad
Hamburg 200
2993 LG Barendrecht

alleen de vrijdagavond training wordt gegeven in:

Zwembad IJsselmonde
Dwarsdijk 80
3078 JD Rotterdam


Facebook


Twitter


Vimeo