Zondag 5 juni hebben de meisjes van D1, aangevuld met hun vaste invallers uit E4, deelgenomen aan het officieuze NK voor meisjes onder 13 waterpolo. Het toernooi werd gehouden in zwembad de slag in Zaandam. In totaal deden 8 teams mee, veelal samengestelde teams.
De eerste poule-wedstrijden werden vrij probleemloos gewonnen. In de laatste poulewedstrijd werd verloren van de gastheren (meisjes) van Aliance. Dit leverde een kruisfinale op tegen Donk. Deze werd ook gewonnen waarmee de finale een feit was.
in de finale was weer Aliance de tegenstander. Ondanks goed spel wisten de ZPB-meiden ook deze keer niet stand te houden tegen de fysiek sterkere Aliance-ploeg. Uiteindelijk ging de finale verloren met 5-1.

De meiden van D1 mogen terugkijken op een heel goed gespeeld toernooi dat terecht met een goede tweede plaats is afgesloten.