Als het goed is hebben alle leden van ZPB H&L Productions eind februari een zogenaamde ledenpas ontvangen. Hiermee kan je niet alleen op school, in de kroeg, bus of trein bewijzen dat je lid bent van onze fantastische vereniging maar er zitten nog meer voordelen aan deze kaart.

Zo kan je op vertoon van deze persoonsgebonden pas, die voorzien is van jouw startnummer, gratis de wedstrijden van ZPB in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad bezoeken. Daarnaast is deze ledenpas een klantenkaart van SportEmotion een van onze hoofdsponsoren.

Als club zijn wij blij dat we deze pas hebben kunnen combineren met een klantenkaart SportEmotion. Dit is niet alleen een voordeel voor jullie als leden maar is ook van groot belang voor de club. SportEmotion is namelijk een sponsor die onze club jaarlijks van kleding en materialen voorziet. Door het combineren van deze ledenpas met een klantenkaart verwachten wij als club iets terug te kunnen doen voor deze sponsor. Een situatie waar alle partijen voordelen kunnen behalen. De leden krijgen 12% korting, de club ontvangt een sponsorbijdrage en SportEmotion behaalt omzet. Kortom WIN-WIN-WIN. Als vereniging ontvangen wij jaarlijks een puntenoverzicht van SportEmotion wat gebruikt kan worden voor de continuering van het sponsorcontract.

Samen met de ledenpas/klantenkaart hebben jullie ook een antwoordkaart ontvangen welke ingevuld en verstuurd toegang geeft tot het online bestelsysteem van SportEmotion. In verband met het beschermen van jullie privacy geeft ZPB deze gegevens aan niemand vrij waardoor de keuze aan jullie zelf is of jullie dit willen. Naast het registreren via de eerder genoemde klantenkaart is het ook mogelijk om je online op www.sportemotion.com te registreren.

Wil je iets aanschaffen uit de ZPB kledinglijn of ben je nieuwsgierig naar het verdere aanbod van Sport-Emotion kijk dan op: www.sportemotion.com/zpb. Via deze website kan je, na registratie, de vernieuwde online catalogus (inclusief voorraad) van de ZPB kledinglijn oproepen en je bestelling(en) plaatsen.
Het registreren en inloggen op de website van SportEmotion gaat als volgt:

– Ga naar www.sportemotion.com en kies registreren of gebruik de volgende link:     http://www.sportemotion.com/email.asp?id=1035
– Vul vervolgens je gegevens in en click op verzenden
– Je ontvangt nu e-mail met wachtwoord ter bevestiging van je registratie op het opgegeven e-mailadres
– Met de verkregen gegevens kan je vervolgens inloggen op http://www.sportemotion.com/Logon.asp?ID=login
– Ga naar het kopje verenigingen voor het aanbod uit de ZPB Kledinglijn.
– Mocht het kopje verenigingen er niet staan, surf dan weer even naar http://www.sportemotion.com/zpb.

Wel raden we je aan om het in eerste instantie verkregen wachtwoord aan te passen.

Is het zo dat je geen ledenpas ontvangen hebt maar je denkt dat dit eigenlijk wel het geval had moeten zijn dan word je verzocht om dit aan te geven bij het bestuur. Het kan natuurlijk zo zijn dat er met de post of distributie iets misgegaan is. Doe dit via bestuur @ zpb.nl.

Met vriendelijke groet,

Michel Meijer
Voorzitter
ZPB H&L Productions

 

2 Replies to “Nieuwe kledinglijn en ledenpas voor ZPB’ers”

  1. Ziet er goed uit! Benieuwd naar de zwembroeken, proefdrukken zagen er veelbelovend uit.

  2. Zozo, mooie kledinglijn! De zwembroeken en badpakken zijn ook in de maak hoorde ik.

Comments are closed.