Voor het zesde jaar op rij organiseert ZPB H&L Productions op 13 augustus in samenwerking met De Lansingh en Activiteiten Vereniging Heerjansdam de openwaterwedstrijd in het Waaltje. Wegens de vele aanmeldingen van onder andere ZPB`ers konden de klokkers de toestroom zwemmers vorig jaar soms nauwelijks aan. Laten we het ze dit jaar weer moeilijk maken door met z`n alle in te schrijven.

Sommige zwemmers zijn al met de voorbereidingen begonnen. Een keer per week trainen ze in het Waaltje om de baan te verkennen en om alvast aan het water te wennen. Zou je graag mee willen zwemmen met deze groep dan kun je contact opnemen via owwheerjansdam [at] yahoo [dot] com.

Als je wilt weten wat je zou kunnen zwemmen, dan kun je het programma vinden op de volgende website heerjansdam.noww.nl/programma.html. Leuke toevoeging in het programma is de 4x250m estafette. Je kunt nu al een team opgeven, maar als je wel mee wilt doen, maar nog geen team hebt, dan kun je dit ook bij ons aangeven. Wij proberen dan een team samen te stellen.

Wil je je opgeven voor een persoonlijke afstand of voor de estafette dan kun je dat doen via het mailadres:owwheerjansdam [at] yahoo [dot] com. Geef in dat mailtje naast je naam en startnummer ook aan welke afstanden je wilt zwemmen. Heb je geen startnummer, maar ben je wel lid van ZPB: Ook dan kun je mailen en zullen we kijken of we je kunnen inschrijven

Jan Ruigrok
Sander Tobé
Hidde Ottens

 

6 Replies to “Schrijf je in voor de OpenWaterWedstrijd in Heerjansdam!”

  1. Woensdagavond 20.00 uur en zaterdagmorgen 10.00 (1 à 3 KM). Tot vanavond!

  2. komend weekend survival met de selectie..is ook training toch??Wanneer wordt er weer getraind???hoe laat/hoe lang?

Comments are closed.