Op vrijdag 23 september staat het tweede seizoen van de ZPB PUBQUIZ op het programma, durf jij? Om de start van het nieuwe seizoen te vieren is er een thema-avond. Het is niets minder dan Hollands Glorie! Heel clubhuis de Put zal oranje getint zijn en we spelen een hilarische Quiz over ons koude Kikkerlandje. Zoals gewoonlijk gaat het winnende team met een leuke prijs naar huis.

Omdat we een thema hebben is er uiteraard ook een dresscode: Kom verplicht in het Oranje en/of RoodWitBlauw! Doe dit vooral lekker uitbundig en met je hele team, want ook het best geklede team gaat met een leuke prijs naar huis!

Er zal om 8 uur begonnen worden met de Quiz, maar uiteraard is het clubhuis eerder al open. De regels zijn hetzelfde gebleven: Er hangen weer posters in het clubhuis met de informatie. Inschrijven doe je ter plekke bij de jury. Doe dit met teams van 2 tot 5 personen (16 jaar of ouder) en verzin alvast een ludieke teamnaam. Er zullen vragen gesteld worden over muziek, actualiteiten en algemene kennis, je zal dus van alle markten thuis moeten zijn. De kosten bedragen ter plekke € 2,50 per persoon. Mobiele telefoons blijven in de zakken/tassen!

Het vorige seizoen was het erg gezellig en we verwachten dan ook weer een vol clubhuis!

3 Replies to “Hollands Glorie Quiz als start van nieuw seizoen!”

  1. Super, kom maar op met de teams! Gaan we ook spijkerpoepen in de tussenronde?

Comments are closed.