De hoofdmacht van ZPB H&L Productions reist zaterdag af naar Eindhoven. Op de agenda staat al weken een cirkeltje rond deze datum, want de Heren Hoofdklasse staat op het punt van beginnen. Om 17:15 uur zal de wedstrijd PSV – ZPB H&L Productions aanvangen. Uiteraard zal @ZPBarendrecht er via Twitter zo snel mogelijk bij zijn om u op de hoogte te brengen van de eerste ontwikkelingen rond het team van Arnold Nonnekes.

De heren zijn na het vertrek van Gijs de Kock, Gerben Driesprong, Dick van Erkel (allen naar Heren 3) en Jesse Vermeijden (naar Heren 2) een hoop ervaring kwijtgeraakt, maar haalt veel ambitie in huis met het aantrekken van Mike van Duinen (HZ Zian) en Lucio Leone (Palermo, Italië).

Ondanks deze verschuivingen bij de Barendrechters wordt de ploeg door de buitenwacht gezien als een gevaarlijke outsider. Die voorspelling zal gebaseerd zijn op de uiterst sterke tweede seizoenshelft vorig seizoen en het erg goede voorbereidingstoernooi in Hengelo, waar in de finale enkel van titelfavoriet UZSC werd verloren met een doelpuntje verschil.

Een positief vooruitzicht dus voor de ploeg, waarbij er na de uitwedstrijd in Eindhoven vooral thuiswedstrijden op het schema staan. Met volle tribunes in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad kan deze eerste seizoenshelft dus wel eens een leuke ontwikkeling gaan opleveren.

Ook de vaderlandse pers is zich bewust van de verwachtingen, aangezien op 1 oktober mediapartner TV Rijnmond de wedstrijd tegen UZSC (gecoacht door Rotterdammer Robin van Galen) komt filmen. Waterpolotv.nl was vorig seizoen dusdanig onder de indruk, dat ze wederom beelden komen maken tijdens de streekderby tegen MNC Dordrecht.

Omdat elke wedstrijd ertoe doet, nodigen we je bij deze dan ook graag uit om ZPB H&L Productions aan te moedigen op de volgende data:

24-09-2011 20:45  ZPB H&L Productions 1 – Polar Bears Ede 1
01-10-2011 19:15  ZPB H&L Productions 1 – UZSC 1
08-10-2011 19:15  ZPB H&L Productions 1 – De Zijl (SG) 1
11-10-2011 21:20  ZPB H&L Productions 1 – KNZB JTT
15-10-2011 17:45  ZPB H&L Productions 1 – AZ&PC 1
05-11-2011 20:00  ZPB H&L Productions 1 – MNC Dordrecht 1

2 Replies to “ZPB Heren aan vooravond van nieuw Hoofdklasseseizoen”

  1. Waar is die vlag van moeders dan? Dat is al 1 😉
    De sirene van Polar Bears is twee…

  2. Toe maar! Zes wedstrijden speakeren in zes weken tijd. Ik mag aan de bak. Evenzoveel sfeeracties, beste supporters?

Comments are closed.