Supporter Tifoteam
ZPB staat bekend om haar fanatieke waterpolosupporters. Bij zowel thuiswedstrijden als belangrijke uitwedstrijden zorgen zij voor een unieke sfeer op de tribune. Jaarlijks worden er diverse supportersacties op touw gezet: spandoeken, vlaggen, shooters, toeters… het kan niet gek genoeg. Momenteel wordt onderzocht of de sfeer rondom belangrijke wedstrijden verder geprofessionaliseerd kan worden. Om dit te realiseren willen wij een Tifoteam oprichten, waarin alle creatieve krachten gebundeld worden! Zo kunnen we niet alleen tot meer en betere sfeeracties komen, maar kan ook het werk beter verdeeld worden. Denk en doe mee, zodat we onze Heren en Dames nog massaler aanmoedigen!

Profiel: Creatief, doener,  enthousiast!
Contact via de mail en incidenteel een vergadering.
Aanmelden bij prcommunicatie [at] zpb [dot] nl

Speaker Hoofdklassewedstrijden
Ben jij The Voice of ZPB? Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die het speakerteam 2011-2012 willen aanvullen. Voor Heren 1 en Dames 1 hebben wij inmiddels een vaste speaker gevonden voor het komende seizoen. Wij zoeken echter nog naar extra krachten die als back-up willen fungeren, omdat beide speakers ook zelf wedstrijdverplichtingen hebben. Er zal ruim van te voren bekend gemaakt worden voor welke data wij mensen nodig hebben. Zo krijgt iedereen de kans om alles goed in te plannen. Alle hulp is welkom. Ook wanneer je slechts drie of vier wedstrijd beschikbaar bent.

De uiteindelijke doelstelling is om in de toekomst voldoende speakers te hebben om behalve dames 1 en heren 1 ook dames 2 en heren 2 van een speaker te voorzien. Dit past bij de ambitie van onze vereniging en het niveau waarop onze reserveteams spelen.

Profiel: Representatief, goede stem, motiverend karakter!
Twee keer jaarlijks een planning maken en een aantal keer speakeren.
Aanmelden bij prcommunicatie [at] zpb [dot] nl