Afgelopen vrijdag ging het nieuwe pubquiz seizoen weer van start en dat moest natuurlijk spetterend beginnen dus had de organisatie gekozen om er een Hollands glorie quiz van te maken. Zie onderaan dit bericht de foto’s van het evenement!

Het clubhuis kleurde rood/wit/blauw en oranje, en de teams kwamen in de meest originele outfits naar het beregezellige clubhuis de put.

Waar vooraf nog aan een makkelijk avondje gedacht werd  (iedereen weet toch alles van ons kikkerlandje)  zong menig team al een toontje lager na ‘de jaartallen ronde’.

Quizmaster Robert, op oranje klompen en oranje colbert, moest alle zeilen bijzetten om boven de feest toeters uit te komen en hij moest tevens hier en daar wat pel pinda’s te ontwijken, maar ondanks dat alles had hij alles onder controle.

Waar na 4 rondes team Maui nog aan trots aan kop ging, moesten zij na 8 rondes toegeven dat de Diva’s toch net iets meer kennis in huis hadden op deze onvergetelijke avond.

Je Driemteam ging er met “de best geklede team prijs” vandoor.

Uitslag:

1 De Diva’s 72 punten
2 Maui 69 punten
3 ZV de Meerschijters 65 punten
4 De Betweters 63 punten
  Simpele Zielen  
  Je Driemtiem  
5 De Maxima’s 61 punten
6 Het Nationale Archief 58 punten
7 Feco 1 52 punten

Iedereen die deze quiz heeft mogelijk heeft gemaakt reuze bedankt voor deze heerlijke avond en hou de site in de gaten voor de volgende editie van de pubquiz!