Zaterdag 8 oktober is het Inge de Bruijn Sportfondsenbad weer decor voor een reeks waterpolowedstrijden • Eerste bericht is toch wel dat de thuiswedstrijd van Heren 1 tegen De Zijl (gepland om 19:15 uur) niet doorgaat in verband met de ziekmeldingen bij de Leidse vereniging. De herenselectie wordt sinds de Europacupwedstrijden geteisterd door een buikvirus en is sindsdien al drie maal niet in actie gekomen. • EG1 neemt het om 14:00 uur op tegen ZVVS, dat slechts 1 plaatsje hoger staat op de ranglijst. • De topper van de jeugdwedstrijden is vermoedelijk om 15:30u, dan neemt CM1 het namelijk op tegen rivaal Widex GZC Donk. Leuk detail is dat beide ploegen nog ongeslagen zijn en nu in onderling duel strijden voor de koppositie.

Om 18:00 uur komt HZ Zian dames 1 op bezoek in Barendrecht. De wedstrijden tegen ZPB H&L Productions dames 2 stonden vorig seizoen onder hoge spanning. De fysiek sterke ploeg uit Den Haag ging toen zonder punten (8-7) terug naar huis. Wat zou er dit seizoen voor scenario zijn? • En vervolgens dus geen Heren 1 op zaterdag. Wel is op dinsdag de competitiewedstrijd tegen KNZB JTT. Die wedstrijd start om 21:20 uur in Barendrecht. • Voor het Nederlands Elftal – Zweden hoeft u niet thuis te blijven, want in het clubhuis staat de tv aan!

Voor het volledige thuis- en uitprogramma verwijzen wij u graag naar: http://www.kring-utrecht.nl/wcbs/internet/waterpolo.php?mode=clubrooster&clubID=152

2 Replies to “Voorbeschouwing: Dames 2 treft Zian, Heren 1 pas dinsdag in actie”

  1. En de echt trouwe supporters zijn zaterdag natuurlijk van harte welkom in Dordrecht om Heren 4 te aan te moedigen. Aanvang 20.50 uur!

Comments are closed.