ZPB staat bekend om haar fanatieke supportersgroep en ludieke supportersacties op de tribune. Denk aan de confettishooters, de mooie spandoeken en vlaggen, en zoals afgelopen zaterdag de blauwe lightsticks bij Heren 1. Omdat er ontzettend veel ZPB’ers rondlopen met goede ideeën hebben we besloten om een Sfeerteam op te zetten. Het Sfeerteam gaat zich bezig houden met leuke acties rondom belangrijke waterpolowedstrijden en evenementen, zoals Nederlandse kampioenschappen en bekerfinales.

Zaterdag vindt vanaf 15.30 uur een bijeenkomst plaats in het clubhuis. We gaan met zijn allen brainstormen over wat we allemaal voor ludieks kunnen uitvoeren dit seizoen. Daarnaast gaan we afstemmen bij welke wedstrijden wij dit willen doen. We zoeken mensen die mee willen helpen in de voorbereiding op de acties. Maar natuurlijk ook mensen die zich willen bezig houden met de uitvoering hiervan!

Wil jij weten wat het Sfeerteam inhoudt, zorg dan dat je zaterdagmiddag aanwezig bent. Het is geheel vrijblijvend. Vind je het niets dan wordt er verder ook helemaal niets van je verwacht.

Kom dus vooral even buurten!

2 Replies to “Zaterdag bijeenkomst Sfeerteam: zorg dat je erbij bent!”

  1. Ja super, ik ben erbij hoor! Ik hoorde nog ongeveer 8 anderen die er ook wel oren naar hebben. Hoe luidt dat spreekwoord? Vele handen maken licht werk?

  2. Leuk, ik kom denk ik ook wel even kijken… Misschien is dit ook iets voor jou, Robin?

Comments are closed.