In het afgelopen waterpoloweekend kwamen liefst negen jeugdteams en acht seniorenteams van ZPB H&L Productions in actie. Hier een kort overzicht van de resultaten:

Jeugdteams

De E-jeugd behaalde een overwinning en een nederlaag: EG1 verloor thuis met 3 – 17 van ZVVS EG1. EG2 bleek thuis met 14 – 1 een maatje te groot voor ZVVS EG3 •  Bij de D-jeugd wist alleen DG2 tot winst te komen. Op bezoek bij SCOM wist het team met 2 – 8 te winnen. DG1 verloor op bezoek bij De Kempvis DG1 met 10 – 6. En DG3 ging in Krimpen a/d IJssel met 8 – 6 onderuit bij De Lansingh DG1 • Bij de C-jeugd was er eveneens wisselend succes. De jongens gingen met 10 – 6 onderuit bij DWF CJ1. De jeugdtopper van het weekend ging echter tussen de meiden van CM1 en mede koploper GZC DONK CM1. ZPB won dit duel in eigen bad overtuigend met liefst 12 – 1 • Bij de B-jeugd waren de meiden van BM1 met 23 – 3 veel te sterk voor ZVL BM2. De jongens gingen met 9 – 7 ten onder bij HZ Zian BJ1 • De A-jeugd kwam dit weekend niet in actie.

Seniorenteams

Dames 1 begint pas over twee weken aan de competitie en kan alvast een voorbeeld nemen aan Dames 2. Na de sterke overwinning van vorige week in Zaandam, werd afgelopen weekend HZ Zian puntloos terug naar Den Haag gestuurd (10 – 9) • Dames 3 bleek ook in vorm. Thuis tegen SCOM 1 werd een duidelijke 9 – 2 overwinning gevierd • Heren 1 had door een massale virusinfectie bij tegenstander De Zijl een vrij weekend • Heren 2 mocht wel aan de bak. Helaas zonder succes. In Hilversum bleek De Robben 1 net iets te sterk: 11 – 8 • Ook Heren 3 ging puntloos terug naar huis. Al is een 10 – 5 nederlaag tegen het tweede van AZC op papier zo slecht nog niet • Heren 4 had last van een valse start in de uitwedstrijd tegen MNC Dordrecht 5. Na een 3 – 1 achterstand na de eerste periode, volgde een verbluffend goed herstel. Het leverde een 6 – 11 overwinning op voor ZPB. Heren 4 bezet nu met 9 punten uit 4 duels een gedeelde tweede plaats •  De kraker van dit weekend leverde een ouderwetse Barendrechtse derby op. Heren 6 bleek met 6 – 2 een maatje te groot voor ZPB Heren 5. Hierdoor blijft Heren 6 ook na vier wedstrijden nog zonder puntverlies. Wellicht dat Heren 5 in de ‘thuiswedstrijd’ revanche kan nemen • Heren 7 moest na een 10 – 7 nederlaag de punten aan SVH 5 laten • Tot slot kwam Heren 8 wel tot winst. In de uitwedstrijd bij PCG 3 werd een 5 – 14 overwinning geboekt.

Voor het volledige thuis- en uitprogramma verwijzen wij u graag naar: http://www.kring-utrecht.nl/wcbs/internet/waterpolo.php?mode=clubrooster&clubID=152