Het speakerteam voor het seizoen 2011-2012 is zo goed als rond. Voor zowel Heren 1 als Dames 1 is een vaste speaker gevonden. Daarnaast hebben een tweetal mensen aangegeven als back-up te willen fungeren, mocht één van beide speakers door andere (wedstrijd)verplichtingen afwezig zijn. 

Sébastien La Rondelle zal als kopman fungeren van het speakerteam en heeft in Mark van der Weijden de nieuwe speaker van Dames 1 gevonden: “Mark is ontzettend enthousiast en dat is wat we zochten voor de dames; een vast gezicht en een vaste stem”. Mark speelt zelf in Heren 5, maar het rooster van Dames 1 en Heren 5 geeft nauwelijks knelpunten. Op 22 oktober (17.00 uur) zal Mark zijn debuut maken voor Dames 1, maar zijn echte vuurdoop vindt komende dinsdag al plaats. Dan zal hij als speaker fungeren bij de competitiewedstrijd van Heren 1 tegen KNZB JTT (11 oktober, 21.20 uur). 

La Rondelle zelf zal dit seizoen weer als vaste speaker van Heren 1 fungeren. Tussen 1999 en 2005 speakerde hij het leeuwendeel van de wedstrijden van Heren 1, in een combirol met Gerard van den Burg. De afgelopen seizoenen kwam La Rondelle slechts sporadisch in actie – mede door het coachen van Dames 2 – en werd de microfoon opgepakt door Gerard van den Burg en Frank de Koning. Nu beide hebben aangegeven niet meer als vaste ‘microfonist’ op te willen treden, keert La Rondelle terug. Mede op verzoek van de heren zelf.

 Bij de wedstrijden van Heren 1 zal La Rondelle een team vormen met Tim en Eduard van Steenhuijsen. Zij zullen als DJ’s zorgen voor de juiste beats. Met de inbreng van de familie Van Steenhuijsen, die zoveel mogelijk aanwezig proberen te zijn, zal de sfeer zonder twijfel een grote impuls krijgen. Gerard van den Burg en Bert Lichtenberg hebben aangegeven om, los van andere verplichtingen, als back-up te willen fungeren van Mark en Sébastien.

 Op weg naar de doelstelling om bij wedstrijden van Dames 1 eenzelfde sfeerbeeld te creëren als bij heren 1, is met het aantrekken van Mark van der Weijden de eerste stap gezet. Ook de tweede stap is al ingezet, want het nieuw geformeerde sfeerteam zal dit seizoen ook bij enkele wedstrijden van Dames 1 in actie komen. Daarnaast hoopt het speakerteam in de nabije toekomst ook een vaste DJ voor Dames 1 te vinden. Kortom, er gebeurt voldoende op het gebied van sfeer en entertainment rondom hoofdklasse wedstrijden.

4 Replies to “Mark van der Weijden nieuwe speaker ZPB”

  1. Komende zaterdag mogen jullie opnieuw proberen om met Mark als speaker te winnen, Matthijs. Ik moet jullie nog één keer in de steek laten. Maar ach… ik heb in Mark een gelijkwaardige vervanger gevonden!!! Zet hem op Mark! En Heren 1 ook uiteraard… 😉

Comments are closed.