Afgelopen maandag (10 oktober) was niemand minder dan Robert van de Merwe te gast bij Radiostation Exxact FM. Hij zat hier tussen 21:00 en 23:00 uur in het Sportcafé met Jos Vis & Jos Vis Jr.  ‘Baggio’ heeft tijdens het programma vertelt over onze club, wat zijn vrijwillige bijdrage daarbij is en heeft uiteraard ook zijn ongezouten mening over het sportnieuws van de afgelopen week laten horen.

Omdat het een redelijk lange uitzending was en vast niet iedereen de tijd heeft om twee uur lang te luisteren heeft ‘Baggio’ de fragmenten dat hij aan het woord was voor jullie in een leuke compilatie gezet.

2 Replies to “Radiofragmenten Robert van de Merwe hier te beluisteren”

  1. He Baggio, mooie reclame voor ZPB. Het was leuk om naar de uitzending te luisteren! Wel moeilijke vragen bij de Visquiz…..

Comments are closed.