Dit seizoen is er weer een W-cursus georganiseerd voor de mensen die aan de beurt zijn om hun W-tje te halen. Er zijn met betrekking tot de Clubdiensten (zoals Jurytafeldiensten en Bardiensten) een aantal dingen veranderd. Iedereen is namelijk verplicht om een W-tje te hebben en zijn taakjes voor de club te volbrengen. Doe je dit niet, gaan er consequenties op volgen. Om je clubdiensten te volbrengen heb je uiteraard wel je papiertje (W-tje) nodig, en mocht je die nog niet hebben kun je die nu gaan halen.

Let op: Het seizoen 2011-2012 (dit seizoen) is het overgangsseizoen. Dit is dus het seizoen om te zorgen dat je in bezit raakt van je W-tje. Doe je dit niet, heb je volgend seizoen een probleem. In seizoen 2012-2013 zal het nieuwe beleid rond Clubdiensten namelijk officieel ingaan. In het document hieronder kun je er meer over lezen.

Lees hier meer over Regeling Clubdiensten vanaf seizoen 2012-2013

Data en tijd van de W-cursus 2011:
Tijd: 19:30 – 21:15 uur
Data: Vier woensdagen op rij in oktober en november
> woensdag 26 oktober
> woensdag 2 november
> woensdag 9 november (optioneel)
> woensdag 16 november (examen)

Waterpolo spelregelochtend
Zaterdag 5 november wordt er van 10:00 uur tot 12:00 uur een spelregelochtend georganiseerd in Clubhuis de Put. Zit jij wel eens op de tribune jezelf af te vragen hoe dit ook alweer zit, of wil je gewoon meer begrijpen van de spelregels? Kom dan gezellig langs en praat interactief mee over de waterpolospelregels!

One Reply to “Woensdag 26 oktober gaat (verplichte) W-cursus van start!”

  1. Goed stuk! Lees vooral ook even de toelichting (de pdf achter de link) en voor mensen die in de problemen komen: neem contact op met het bestuur. Het gaat dus niet alleen om de W cursus, maar die en de klokkerscursus zijn erg belangrijk!

Comments are closed.