In de Heren Hoofdklasse van het Nederlandse waterpolo is komende vrijdag 4 november de derby tussen ZPB H&L Productions en MNC Dordrecht Match of the Week. Dit evenement, wat speciaal naar de vrijdagavond is verplaatst om extra aandacht te creëeren, is al weken “trending topic” in Barendrecht, Dordrecht en omstreken.

Reden voor WaterpoloTV (het landelijke mediaplatform wat betreft de waterpolosport) om groots uit te pakken en de wedstrijd en alles daaromheen te filmen. Ook onze mediapartner RTV Rijnmond vind dit affiche dusdanig interessant dat er een live verslag op de radio wordt uitgezonden. Op maandag zal er ook in de uitzending van FC Rijnmond aandacht worden besteed aan de topwedstrijd en wie weet gaat de NOS zelfs iets met de aangeboden beelden doen.

Om iedereen een plekje te bieden in het altijd sfeervolle Inge de Bruijn Sportfondsenbad wordt er een extra tribune opgebouwd en staan er stoelen langs de badrand voor de genodigden. De extra tribune zal vermoedelijk voor de bezoekende ploeg (MNC) gereserveerd zijn. Hierdoor kan het legioen van ZPB H&L Productions plaatsnemen op de hoofdtribune.

Wat kan je verwachten?
Een zinderende wedstrijd tussen twee geweldige ploegen, waarbij de Barendrechters vorig seizoen tweemaal aan het langste eind trokken. Ook zal het Sfeerteam voor een geweldige ambiance zorgen en zal er een heuse waterpoloarena ontstaan. De pupillen van de club zijn bovendien weer uitgenodigd om plaats te nemen langs de badrand aan de raamzijde.

Wat verwachten wij van jou?
Dat je in het WIT naar het zwembad komt. ZPB speelt met wit, dus wij komen in het wit. Dus trek een wit shirt aan en kom ZPB aanmoedigen!

Tot vrijdag 4 november in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad, thuisbad van ZPB H&L Productions. Om 20:30 uur vangt de wedstrijd aan, maar zorg dat je er eerder bent, om niets van het feest erom heen te missen!

2 Replies to “Vrijdag 4 november 20:30 uur: ZPB – MNC (Kom in het WIT!)”

  1. Coach Zoran Stanisic (MNC) sloot afgelopen weekend zijn interview met Dordt Centraal zo af: “Bedankt, aan de beste supporters in het land!” Zullen we even laten zien wie de beste supporters zijn morgen?

Comments are closed.