Afgelopen Zaterdag 5 November speelde ZPB EG2 tegen SVH EG2. Al snel in de wedstrijd kwamen de jongens op een 0-1 achtterstand te staan. Misschien dachten ze er iets te makkelijk over nadat de vorige 5 wedstrijden met royale overwinningen gewonnen zijn (15-3, 14-1, 25-0, 15-1, 13-1).

Halverwege de wedstrijd werden diverse aanvallen opgezet maar niet goed afgemaakt waardoor de doelpunten uitbleven. De 3de periode werd er dichter op de man gespeeld maar het lukte maar niet om daadwerkelijk doelpunten te maken dit mede door een zeer goed spelende keeper van SVH. Uiteindelijk kwamen ze er een paar keer doorheen en werd het zelfs 3-3. Helaas zag SVH nog voor eindtijd kans een aanval op te zetten en hieruit werd het alsnog 3-4.

Vorig seizoen werd ZPB EG2 (toen EG 3) nog ongeslagen kampioen en nu na 6 wedstrijden gespeeld te hebben hun eerste verloren wedstrijd. Goed naar de coach Wim luisteren, dichter op de man en bij balbezit zorgen dat je vrij zwemt jongens dan komt het helemaal goed en kunnen jullie ook van SVH winnen.

 

One Reply to “EG2 raakt koppositie kwijt”

Comments are closed.