Alle supporters van ZPB worden opgeroepen om komende zondag gezellig langs te komen in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad. Voor het eerst – en misschien wel voor het laatst – dit seizoen, spelen zowel dames 1 als heren 1 op dezelfde dag thuis.

Voor beide vlaggenteams staat een bekerwedstrijd tegen een aansprekende tegenstander op het programma. Dames 1 treft 8-voudig bekerwinnaar Het Ravijn. Deze wedstrijd begint om 16.30 uur. Direct daarna, om 17.45 uur, speelt Heren 1 tegen 3-voudig bekerwinnaar Polar Bears. Saillant detail is dat zowel Het Ravijn (bij de dames) als Polar Bears (bij de heren) de winterstop in zijn gegaan als (gedeeld) koploper in de Hoofdklasse.

Het sfeerteam van ZPB zal zorgen voor extra sfeer op de tribune. Alle supporters worden vriendelijk verzocht om een WIT SHIRT aan te trekken, zodat de tribune (net als tegen MNC Dordrecht) grotendeels wit zal kleuren. Tijdens de wedstrijden worden weer blikjes drinken verkocht op de tribune. De opbrengst komt ten goede aan het sfeerteam voor toekomstige sfeeracties. Dus, ook al heb je geen dorst, koop vooral een blikje drinken! Altijd makkelijk voor onderweg in de auto…

In verband met diverse (oefen)interlands is er geen clubvoetbal op de televisie zondagavond. Alle reden dus om Studio Sport te laten voor wat het is. Kom dus naar het zwembad toe. Dan maken we er een ouderwetse clubavond van.

Zondag 13 november ‘Super Sunday’. Zorg dat je erbij bent!!!

16.30 uur: ZPB H&L Productions Dames 1 – Het Ravijn

17.45 uur: ZPB H&L Productiosn Heren 1 – Polar Bears

 

 

2 Replies to “Supporters oproep: komende zondag “SuperSunday” – dames 1 en heren 1 thuis”

Comments are closed.