Afgelopen zaterdag speelde de EG2 thuis tegen De Linge EG2 uit Leerdam. Al na 12 seconden werd er het eerste doelpunt gescoord door onze jongens. Verder werd de eerste part wat afwachend gespeeld en werd de tegenstander wat afgetast. De eerste part werd afgesloten met  3-0 stand in het voordeel van ZPB.
In het tweede part spoorden de coaches Dylan de Kreek en Milou Eggens de jongens aan om meer te laten zien van wat ze bij de training opgepikt hebben (lang, kort lopen). Dit resulteerde in 6 doelpunten en zodoende werd deze part afgesloten met 9-0 op het scorebord.
De Linge kreeg ook nog wat kansen maar maakte deze niet af waardoor ZPB de nul kon behouden. ZPB bleef voor de bal gaan en naar voren spelen waardoor de score opliep. Uiteindelijk stond er na 16 minuten spelen 19-0 op het scorebord.
Na 8 wedstrijden gespeeld te hebben staat onze EG2 op een 3e plaats in de competitie met 21 punten uit 8 wedstrijden en een doelsaldo van 118 voor en slechts 11 tegen.

http://www.kring-utrecht.nl/wcbs/internet/waterpolo.php?mode=stand&competitieID=521