Afgelopen woensdag is er in Clubhuis de Put het examen geweest van de W-cursus. Er deden 20 mensen mee om het bewijsje te halen waarmee deze toppers achter de jurytafel mogen plaatsnemen. Van de 20 deelnemers waren er slechts 8 actieve waterpoloërs. De overige waren ouders, die enorm betrokken en gemotiveerd waren.

De cursus stond wederom onder leiding van zeer deskundig docent Rob van Neutegem, die ook dit maal een 100% slagingspercentage kon bijschrijven. Gerard van den Burg heeft ervoor gezorgd dat er vier avonden cursus gegeven kon worden, wat helemaal geweldig is.

De meeste geslaagden zijn direct ingedeeld voor de komende maanden. Gefeliciteerd en succes allemaal!

 Mevr  C.v.d. Veen , Mevr  M. Gerritsen , Mevr W.J. Willekens, Mevr Y – J. Wagner, Mevr  G. Benningshof.
 Dhr  B. Lichtenberg, dhr  J. de Waal, dhr  R. Langedoen, dhr H.v.d. Pijl, dhr A. v.d. Veen,
 Dhr  H. Wind, dhr  F. Liefrink, Chyntha Schouten, Eline Antonissen, Kelly de Jonge, Ashley Bouma, Lindsay Bouma,
 Jort Kruidhof , Daan Benningshof, Quenten Groeneweg.

2 Replies to “20 nieuwe jurytafelleden ronden W-cursus met succes af”

Comments are closed.