Veertig waterpolo clubs verdeeld over heel Nederland organiseren bij jou in de buurt het Vriendjes en Vriendinnetjes mini waterpolo toernooi.

Binnenkort wordt er op 7 januari 2012 door waterpolovereniging ZPB H&L Productions in zwembad Inge de Bruin Sportfonfdenbad een mini waterpolo toernooi gehouden voor kinderen in de leeftijdscategorie 6 t/m 12 jaar oud.

Voorafgaand aan het toernooi organiseert ZPB twee leuke voorbereidingstrainingen om de basisregels te leren. Deze trainingen vinden plaats op 14 december van 17.00 tot 18.00 uur en op 4 januari van 17.00 tot 18.00 uur.

De trainingen zullen worden begeleid door Jong Oranje spelers, zoals Debby Willemsz

In januari 2012 organiseert de KNZB het EK Waterpolo in Eindhoven. Het Nederlandse gouden damesteam speelt hier voor de kwalificatie van de Olympische Spelen later in Londen. Naar aanloop van dit toernooi organiseren diverse waterpolo vereniging i.s.m. de KNZB  vriendjes & vriendinnetjes mini waterpolotoernooien.

Waterpolo is voor iedereen. Waterpolo is een stoere en sportieve teamsport die je bij ZPB H&L Productions kunt beoefenen. Aanvallen, verdedigen, schieten, zwemmen, alles zit in deze sport. Heb je altijd al eens willen kennis maken met deze sport, geef je dan nu op voor het toernooi!

Aanmelden kan via: W. Eggens, email: zpbjeugdwaterpolo [at] live [dot] nl

Inschrijfformulier scholen
Inschrijfformulier kinderen

De volledige organisatie van het mini waterpolotoernooi is in handen van zwemvereniging ZPB H&L Productions, in samenwerking met de KNZB.

Voor meer informatie: www.zpb.nl of per mail: zpbjeugdwaterpolo [at] live [dot] nl

One Reply to “Jong-Oranje geeft waterpolotrainingen als voorbereiding op Vriendjes en Vriendinnetjestoernooi”

  1. De trainingen zullen worden begeleid door Jong Oranje spelers, zoals Debby Willemsz en Mitchell van Baarle 🙂

Comments are closed.