Dames 1 kan zich zaterdag plaatsen voor de kwartfinale van de KNZB beker. Daarvoor moeten onze dames in eigen huis wel zien af te rekenen met ZV Haerlem. Eerder werd deze tegenstander al met ruime cijfers verslagen. De wedstrijd in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad begint om 19.30 uur.

Komende dinsdag is het de beurt aan Heren 1 om een plek in de kwartfinale op te eisen. De mannen van coach Arnold Nonnekes moeten daarvoor de thuiswedstrijd tegen het KNZB Jong Talenten Team winnend afsluiten. Afgelopen week speelde beide teams ook al tegen elkaar. Toen was JTT met 9 – 8 te sterk, in een wedstrijd die ontsiert werd door liefst vijf rode kaarten, waarvan vier aan Barendrechtse zijde. In de competitie bleek JTT eerder dit seizoen in Barendrecht ook de sterkere. De wedstrijd start om 21.20 uur.

Het zou natuurlijk fantastisch zijn wanneer zowel dames 1 als heren 1 de kwartfinale van het bekertoernooi bereiken. Met de steun van het  legioen moet dit zeker lukken. Laten we daarom met zijn allen zorgen dat zowel zaterdag als zondag de tribune vol zit met luidruchtige ZPB’ers!

Zaterdag, 19.30 uur: ZPB H&L Productions dames 1 – ZV Haerlem 1

Dinsdag, 21.20 uur: ZPB H&L Productions heren 1 – Jong Talenten Team KNZB