Afgelopen zaterdag plaatse dames 1 zich al voor de kwartfinale van de KNZB beker door een 15 – 7 overwinning op ZV Haerlem. Heren 1 krijgt dinsdagavond de kans om het voorbeeld van onze dames te volgen. Daarvoor moet wel gewonnen worden van het Jong Talenten Team (JTT).

Beide teams kwamen dit seizoen al twee keer eerder tegen elkaar uit. In competitieverband speelde ZPB in eigen huis met 9 – 9 gelijk en afgelopen week volgde in het bekertoernooi een 9 – 8  nederlaag. Dit in een snoeiharde wedstrijd, waarbij liefst vier ZPB’ers een rode kaart kregen.

Heren 1 moet dinsdagavond winnen om de kwartfinales te bereiken. Met de steun van een bomvol zwembad moet dit zeker lukken! De dag en het aanvangstijdstip is misschien niet ideaal te noemen: dinsdagavond om 21.20 uur. Zeker niet voor de wat jongere supporters, maar de kerstvakantie is nabij. En dan heeft iedereen tijd genoeg om uit te rusten en te genieten van de mooie feestdagen die ons te wachten staan.

Zorg dat je er dinsdagavond vanaf een uurtje of negen bij bent in het Inge de Bruijn Sportfondsenbad. Dan kan heel ZPB in het weekend van 8 en 9 januari 2012 genieten van twee mooie kwartfinalewedstrijden – van dames 1 en heren 1 – in het bekertoernooi.