LET OP: Onderstaand bericht is niet meer van toepassing. Zie later bericht! Het ZPB Sfeerteam gaat een sfeeractie op poten zetten tijdens de wedstrijd Nederland – Turkije op zaterdag 21 januari. Dit omdat het niet mogelijk is om voldoende ZPB’ers op een donderdagavond in Eindhoven te krijgen!

 

Jullie weten ongetwijfeld allemaal dat van 16 tot en met 29 januari aanstaande in Eindhoven het Europees Kampioenschap Waterpolo wordt gespeeld. Het EK Waterpolo is het enige grote topsportevenement dat in 2012 – op weg naar de Olympische Spelen van Londen – in Nederland wordt georganiseerd.

De loting voor het EK heeft inmiddels plaats gevonden en onze Nederlandse mannen mogen het in de poulefase opnemen tegen regerend Olympisch kampioen Hongarije, Griekenland, Macedonië, Turkije en regerend wereldkampioen Italië. De wedstrijd tegen de Italianen wordt op donderdag 19 januari gespeeld, om 19.00 uur. Uiteraard met ZPB captain Matthijs de Bruijn. Ook twee andere ZPB-spelers, keeper Clement Stegman en midvoor Max van Genabeek, maken nog kans op een selectie voor het EK. Het sfeerteam van ZPB wil in het kader van “ZPB On Tour” met zoveel mogelijk blauw-witten naar deze wedstrijd Eindhoven gaan om één, twee of drie ZPB-ers in Oranje aan het werk te zien en het Nederlands team aan te moedigen! Voor en na de wedstrijd van Nederland kun je ook nog twee andere topduels bekijken, of je stort je in het feest in het EK-Fanhouse.

Een avondje uit voor een superprijs!

Door een speciale clubkorting voor KNZB-leden (alle leden van ZPB zijn ook lid van de KNZB) kunnen wij de entreekaartjes voor 7 euro 50 aanbieden. Dit zijn kaartjes voor de tweede ring, maar het uitzicht is hier prima. En beter voor de sfeeractie die we gaan organiseren. Omdat het huren van een bus teveel geld kost regelen we het vervoer onderling. Iedereen die meegaat betaald 5 euro benzinegeld. De totale pot wordt verdeeld onder de chauffeurs. Dit betekent dus dat je voor 12 euro 50 een fantastische ervaring meemaakt. Het Nederlands herenteam aanmoedigen. En nog tegen de Wereldkampioen ook!

Je kan je opgeven voor de ZPB On Tour Nederland – Italië door een mailtje te sturen naar prcommunicatie [at] zpb [dot] nl of een berichtje achterlaten op Twitter of Facebook (ZPBarendrecht) . We willen graag de volgende gegevens hebben:

Naam, e-mailadres en eventueel telefoonnummer

Heb je een auto en ben je bereid om te rijden?

Hoeveel ZPB Oranjefans kun je extra meenemen?

Kun je om 16.00 uur vertrekken vanuit Barendrecht of pas om 17.00 uur? *

(* = De groep die om 16.00 uur vertrekt kan ook de wedstrijd Servië – Kroatië bekijken, die om 17.30 uur begint)

Unieke waterpolo sfeeractie

Zoals gezegd gaan wij weer een unieke waterpolo sfeeractie organiseren. Zorg dus dat je erbij bent zodat we – na de wedstrijd ZPB tegen MNC – de Nederlandse waterpolowereld andermaal laten zien hoe je sfeer moet maken! Let op: er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Reageer dus snel!!!

Het ZPB Sfeerteam!