Zaterdag 7 januari wordt een drukke dag bij ZPB H&L Productions. Er wordt afgetrapt met een speciale dag georganiseerd voor de jeugd. Daar wordt een officieel Vriendjes en Vriendinnetjestoernooi gespeeld met kinderen vanuit heel Barendrecht en jeugdleden van de club. In navolging daarvan is er een Minipolotoernooi voor de kleinste leden. Deze spelen op kleine veldjes tegen andere clubs uit de regio. Ditmaal is ZPB H&L Productions dus gastheer voor het toernooi. De jeugddag wordt afgesloten met Ouder-kindwedstrijden waarbij de jeugdspelers de strijd aangaan met hun eigen ouders! Dit staat natuurlijk altijd garant voor spektakel en plezier.

Om 19:00 uur staat de Nieuwjaarsreceptie op de planning, waar we als hele club gezellig het jaar afsluiten in Clubhuis de Put en vooruit kijken naar 2012. Voorzitter Michel Meijer zal hier enkele woorden spreken en uiteraard is er ruimte voor een lekker drankje om 2012 in te luiden.

Dan speelt om 19:45 uur ZPB H&L Productions Dames 1 tegen Widex GZC Donk voor de kwartfinale van de KNZB-beker! Kunnen de dames in eigen bad de eerste tik uitdelen op weg naar de halve finales?

Volledig programma
12:00 – Vriendjes- en vriendinnetjestoernooi
15:00 – Minipolotoernooi
18:00 – Ouder-kind waterpolo
19:00 – Nieuwjaarsreceptie
19:45 – Dames 1 – Widex GZC Donk (kwartfinale KNZB-beker)