Alle supporters van ZPB hebben een uitnodiging ontvangen om mee te gaan naar de EK wedstrijd Nederland – Italië op donderdag 19 januari (19.00 uur). In overleg met de organisatie is besloten om van deze wedstrijd af te zien. De reden is dat het voor een groot deel van het legioen niet mogelijk is om op donderdagavond op tijd te vertrekken uit Barendrecht. En dit is jammer, want we willen met zijn allen een grote sfeeractie op poten zetten.

In plaats hiervan heeft ZPB kaarten gereserveerd voor de wedstrijd Nederland – Turkije. Deze wordt twee dagen later (op zaterdag 21 januari) gespeeld. Dit duel kan wel eens beslissend zijn voor onze Oranjemannen, omdat Turkije één van de tegenstanders is die op papier verslagen moet kunnen worden. Dit is belangrijk om een startbewijs te bemachtigen voor het kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen. Het ultieme doel van de Nederlandse heren tijdens dit Europees Kampioenschap. Op zaterdag 21 januari zijn alle ZPB teams vrij van competitiewedstrijden en moeten de meeste supporters dus in staat zijn om af te reizen.

Nederland – Turkije begint om 16.00 uur en we willen rond 14.00 uur met zoveel mogelijk ZPB supporters afreizen. Als je mee wilt moet je dit voor vrijdag 30 december laten weten. Je kan je opgeven voor de “ZPB On Tour” Nederland – Italië door een mailtje te sturen naar prcommunicatie [at] zpb [punt] nl of een berichtje achterlaten op Twitter of Facebook (ZPBarendrecht). We willen ook graag weten of je een auto hebt en hoeveel ZPB’ers je mee wilt nemen. Aan iedereen wordt ongeveer. 5 euro benzinegeld gevraagd. Hierbij komt 7 euro 50 voor een kaartje. Geen geld dus!

Ter info de andere wedstrijden die op zaterdag 21 januari gespeeld worden:

13.00 uur Servië – Roemenie

14.30 uur Macedonië – Italië

16.00 uur Nederland – Turkije

17.30 uur Spanje – Montenegro

19.00 uur Griekenland – Hongarije

20.30 uur Duitsland – Kroatië

One Reply to ““ZPB on Tour” gaat niet naar Nederland – Italie, maar naar Nederland – Turkije op zaterdag 21 januari!”

  1. De eerste aanmeldingen stromen binnen. Het ziet er goed uit! Aanmelden kan tot en met komende vrijdag…

Comments are closed.