De Barendrechtse zwem- en polovereniging ZPB H&L Productions levert op het EK 2012 niet alleen internationals af, maar doet het ook goed in de verkiezingen van Waterpolo.nl. Op vrijdagavond kwamen de berichten binnen druppelen. Good old Gerard van den Burg staat op de nominatie om Vrijwilliger van het jaar te worden. De vrijwilliger bij uitstek verdient deze prijs uiteraard als geen ander en we wensen Gerard dan ook alle geluk toe op weg naar deze mooie trofee. De uitslag zal zijn op het EK 2012 en wel op donderdag 26 januari rond 21:30 uur bij de halve finales van de dames.

Een kwartier later werd bekend dat topkeepster Debby Willemsz door de hoofdklassecoaches is genomineerd voor Talent van het jaar. Willemsz voegt zich hierbij in het rijtje tussen Marloes Nijhuis en Sabrina van der Sloot. Deze uitreiking vindt plaats op vrijdag 20 januari (21:30 uur), succes Debby!

Last but not least is ZPB H&L Productions genomineerd voor Club van het Jaar! De opmerkelijke prestatie die door de gehele club is geleverd is niet onopgemerkt gebleven door Waterpolo Nederland. De samenvatting die heel de waterpolowereld doorging na ZPB-MNC is aanleiding geweest voor deze nominatie. Dit is dus een compliment voor de gehele vereniging. De verkiezing vindt plaats op donderdag 26 januari zo rond 21:30 uur (aansluitend op vrijwilliger van het jaar).