Aanvallen, verdedigen, schieten, zwemmen, alles wat waterpolo zo leuk maakt zag het publiek op het mini waterpolo toernooi in het Inge de Bruin Sportfondsenbad.

Op zaterdag 7 januari organiseerde waterpolovereniging ZPB H&L Productions voor alle  kinderen van 6 tot 12 jaar oud een waterpolotoernooi.

Ruim 40 kinderen deden mee aan het toernooi. Verdeeld over 7 teams streden ze met elkaar om de eindoverwinning. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door de “New kids”.  Zij wisten de meeste wedstrijden te winnen. Na afloop was er voor alle kinderen een medaille en een presentje van de KNZB.

Vanaf 16 januari 2012 organiseert de KNZB het EK Waterpolo in Eindhoven. Het Nederlandse gouden damesteam speelt hier voor de kwalificatie van de Olympische Spelen later in Londen. Ook de Oranje heren komen in actie voor een Olympische ticket.

In de aanloop van dit toernooi organiseerde ZPB H&L Productions i.s.m. de KNZB het miniwaterpolotoernooi.

Gezien het enthousiasme van de deelnemers is het toernooi zeker voor herhaling vatbaar!