Afgelopen zaterdag heeft het Sfeerteam ZPB een fantastische sfeeractie georganiseerd rondom de wedstrijd Nederland – Turkije, op het EK waterpolo in Eindhoven. Deze sfeeractie is met enorm veel enthousiasme ontvangen. Na overleg heeft de organisatie zelfs besloten om de sfeeractie vaker in te gaan zetten dit EK, bij wedstrijden van Nederland. Om te beginnen komende dinsdag, wanneer de dames om 20.30 uur de kwartfinalewedstrijd tegen Italie spelen.

De sfeermakers van ZPB zijn uitgenodigd om dinsdag opnieuw voor sfeer te komen zorgen. De prijs van de kaarten is nog niet bekend, maar dit zal niet meer bedragen dan 10 euro (normaal 15 euro). Wellicht kunnen we hier zelfs nog iets van af snoepen. Wanneer je mee wilt en in het sfeervak wil zitten, stuur dan uiterlijk maandagavond een bericht naar S├ębastien La Rondelle. Dit kan telefonisch, via e-mail of als reactie op dit bericht. Het is de bedoeling om ten minste 50 personen bij elkaar te krijgen en we zitten nu al op bijna 25 aanmeldingen! Dit keer zal er wel een vak voor ons worden gereserveerd.

De sfeeractie bestaat weer uit het uitdelen van Oranjevellen. Uiteraard wederom met de tekst van het Wilhelmus. En dit keer zullen we wel streamers afschieten. Helaas waren ze afgelopen zaterdag niet op tijd binnen. Maar voor dinsdag hebben we ze dus wel!

Meld je nu dus snel aan!