Een week lang vol plezier, lolletjes en blijvende herinneringen! Dat is waar Fietskamp 2012 zeker voor gaat zorgen. Samen met al je vrienden/teamgenootjes ga je een week lang op kamp. Om de conditie op peil te houden stappen we met z’n allen op de fiets. Onderweg komen de geruchten al op gang. Gaan we naar Zeeland? Gaan we naar Brabant? Waar gaan we heen? Dat blijft voor jullie een verrassing. Wat wel zeker is, is het plezier wat jullie deze week gaan krijgen!

’s Ochtends vroeg opstaan om met ze alle samen te ontbijten, dan ga je samen met je groepje de eerste opdrachten uitvoeren. Van Levend Stratego tot aan het spannende Dierengeluidenspel. Probeer zo snel mogelijk je opdrachten uit te voeren, want iedereen jaagt op de bekende Fietskamp-Bokaal! ’s Avonds tijdens het avondeten komen de wilde verhalen weer tevoorschijn. En na het avondeten gezellig vooruitkijken, tot in de late uurtjes, over de volgende dag. Maar verspil niet al je energie, want de Bonte Avond staat ook nog te wachten. Verbluf de jury en win extra punten.

Uiteraard mag de dropping niet ontbreken. Loop jij uren rond of ben jij als eerste terug? Hier onderscheiden de teams zich, die het Fietskamp willen winnen!

Dus ben jij een padvind(st)er die de weg kan vinden door middel van de stand van de sterren? Of heb jij de oren die het Dierengeluidenspel kunnen winnen? Of wil jij gewoon heel graag een week weg van huis met al je vrienden/teamgenoten? Geef je dan nu op voor het Fietskamp 2012! Een kamp wat iedere ZPB’er moet beleven!

Kijk snel in de uitnodiging fietskamp 2012 voor meer info en hoe je je moet aanmelden!


2 Replies to “Ga mee op Fietskamp 2012!”

Comments are closed.