Na de afgelaste wedstrijd van vorige week, gingen de dames deze week eindelijk ook weer van start. Dames 1 speelde uit tegen AZC/De Gouwe, een wel bekende tegenstander. En deze is in de uitwedstrijd altijd lastig te verslaan. Gelukkig lieten de dames zich niet van de wijs brengen en wisten ze met 7 – 11 te winnen. Cyntha Schouten (zie foto) was namens ZPB uitstekend op dreef met vier treffers. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen GZC DONK op het programma. De wedstrijd in Barendrecht begint om 16.00 uur.

De Gouwe-AZC – ZPB H&L Productions : 7 – 11

Periodestanden: (0-3, 2-3, 2-2, 3-3).

Doelpunten: Cyntha Schouten 4. Jakline de Bruijn 3. Angela Smeding, Marina van de Werf, Kimberly de Pater en Laura van der Graaf allen 1x.

Heren 1 verliest weer met minimaal verschil

Voor Heren 1 is de tweede seizoenshelft net zo gestart als dat de eerste is geëindigd: met een minimale nederlaag. Heren 1 verloor voor de winterstop (competitie en beker) vier keer met één doelpunt verschil en twee keer met twee doelpunten verschil. Daarnaast wist het ook nog eens gelijk te spelen. In de thuiswedstrijd tegen AZC was het weer net niet. Na een matige start kwam de ZPB sterk terug, met aan het begin van de vierde periode een mooie 6 – 6 gelijkmaker van Koen Vogel. Toen de gasten met nog vier minuten op de klok de 6 – 7 lieten aantekenen, was de wedstrijd gespeeld. Wat de thuisploeg ook probeerde, scoren lukte helaas niet meer. Volgende week mogen de heren op bezoek bij AZ&PC. De wedstrijd in Amersfoort start om 19.00 uur.

ZPB H&L Productions – AZC : 6-7

Periodestanden: 2-3, 1-1, 1-2, 2-1.

Doelpunten: Sander Verspoor 2. Max van Genabeek, Michael de Kreek, Mike van Duinen en Koen Vogel allen 1x.