Tijdens het jaarlijks terugkerende sportgala van de gemeente Barendrecht, dit jaar alweer voor de 35e keer georganiseerd, is Gerard van den Burg (foto links) uitgeroepen tot “Vrijwilliger van het jaar” en Jakline de Bruijn tot “Sportvrouw van het jaar”.

Een onafhankelijke jury heeft alle genomineerde kandidaten beoordeeld en het college van burgemeester en wethouders geadviseerd over de winnaars. Uiteindelijk vielen Gerard en Jakline binnen hun categorie in de prijzen, waardoor ZPB twee van de vier nominaties verzilverd zag worden in theater Het Kruispunt.

Gerard en ZPB onlosmakelijk verbonden

Gerard van den Burg, wiens naam onlosmakelijk verbonden is met ZPB H&L Productions, verdient de titel “Vrijwilliger van het jaar” door zijn jarenlange inzet voor onze vereniging. Gerard is dag en nacht bezig met ZPB en hoe bijzonder de band is tussen ZPB en Gerard blijkt wel uit het feit dat beide dit jaar in april hun 80e verjaardag vieren.

Jakline 25 jaar in dames 1

Ook voor Jakline de Bruijn (foto rechts) is dit een jubileumjaar, want zij speelt al 25 jaar in dames 1 en zal na dit seizoen afscheid nemen van het hoogste niveau. Eerder dit seizoen nam Gerko Mostert een prachtig interview af met Jakline, waarin zij vertelt over haar glansrijke carrière. Het interview is na te lezen op deze site, onder interviews.

ZPB feliciteert Gerard en Jakline met de welverdiende titels!

Matthijs de Bruijn (categorie Sportman van het jaar) en Debby Willemsz (categorie Meest veelbelovende sporter) vielen helaas niet in de prijzen. Toch wil ZPB ook Matthijs en Debby feliciteren met hun nominatie en eervolle vermelding. En uiteraard ZPB in zijn geheel, omdat wij er wederom in zijn geslaagd om een aantal uitstekende kandidaten te leveren voor het sportgala in de gemeente Barendrecht. Toch niet de minste  sportgemeente in deze regio.

 

One Reply to “Gerard van den Burg en Jakline de Bruijn pakken titels tijdens Sportgala gemeente Barendrecht”

  1. Gerard & Jak gefeliciteerd met de verdiende titels. Thijs & Debby van harte met de eervolle vermelding. Better luck next time!

Comments are closed.