Zoals eerder gemeld is de streekderby tussen MNC Dordrecht en ZPB H&L Productions heren 1 opnieuw uitgeroepen tot Match of the Week. Dit duel wordt komende zondag, aanvang 19.00 uur, afgewerkt in het Sportboulevard in Dordrecht.

Nadat we eerder dit seizoen een fantastisch feest hebben georganiseerd rondom deze derby in Barendrecht, zal dit keer thuisploeg MNCD alles uit te kast halen om voor een uitstekende sfeer te zorgen. Op de tribune zal een gedeelte voor ZPB’ers worden gereserveerd. Het verzoek namens zowel de thuisploeg als het sfeerteam van ZPB is: laat alle ZPB-supporters een blauw shirt aantrekken, in het kader van “ZPB speelt met blauw, wij kleuren blauw!” De thuisploeg wordt verzocht om in het wit de tribune te bevolken.

Uiteraard hopen wij dat heel veel supporters de moeite nemen om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. Voor zij die geen vervoer hebben, verzoeken wij supporters die nog een plekje in hun auto vrij hebben, om langs het zwembad te rijden. Daar willen wij rond 17.45 uur verzamelen. Uiterlijk 18.00 uur zal de ZPB-karavaan richting Dordrecht vertrekken. Mocht jij nog een plekje in je auto vrij hebben, reageer dan op dit bericht. Dan kunnen supporters die nog een plekje zoeken contact met jou opnemen. Let op: iedereen dient dus zelf voor vervoer te zorgen. Vraag dus rond binnen je eigen team, of andere teams, wie er gaat kijken en waar nog ruimte in de auto is.

Er staat veel op het spel komende zondag, want de stand in de heren hoofdklasse is uiterst spannend. Zeker na de knappe overwinningen van De Zijl en AZ&PC afgelopen weekend. Het is allerminst zeker dat Heren 1 de play-offs zal bereiken. Daarvoor zal in ieder geval komende zondag gewonnen moeten worden!

We gaan ervan uit dat we een groot legioen op de been kunnen brengen. Het Sfeerteam zal zorgen voor een mooie sfeeractie. Dus, trek een blauw shirt aan, schmink je gezicht of maak een spandoek en zorg voor heel veel lawaai! Dan zorgen wij er mede voor dat de punten dit keer weer voor ZPB zullen zijn!

6 Replies to “Steun heren 1 zondag tijdens the Match of the Week tegen MNC Dordrecht”

  1. Dat geldt voor jou ook wel een beetje hoor Koen! Hoewel met zo’n profielfoto moet je haast wel in de jubileumcommissie. Heb je je al aangemeld?

  2. Mike van Duinen is onze held! Maar het wordt wel tijd dat je op gaat staan Mike. Waar blijven die verwoestende afstandschoten? Bijvoorbeeld uit tegen De Zijl. Onze slogan daar wordt: “De Zijl heeft half HZ ZIAN, maar wij hebben Miky Badpak Van Duinen!!!” En de titel van het wedstrijdverslag wordt vermoedelijk: “Van Duinen sloopt De Zijl” !!!

  3. Heb ff een profiel aangemaakt om het ZPB publiek te bedanken! Was geweldig, was net een thuis wedstrijd! 😉

Comments are closed.