Vrijdag 23 maart is iedereen van harte welkom bij “Super Friday Ladies Night!” Deze avond staan namelijk drie zeer boeiende dameswedstrijden op het programma. De BM1 meisjes en dames 1 spelen voor de competitie. Vervolgens komt een mixteam van de ZPB dames in actie tegen een Amerikaans Collegeteam, waar Dennis van Alphen (zie foto) de assistent-coach is.

Dames 1 ontmoet kampioenskandidaat GZC DONK

De Ladies Night wordt gestart met de competitiewedstrijd tussen BM1 en  Haeglanden. Deze tegenstander werd in de uitwedstrijd in Den Haag met liefst 18 – 3 verslagen. Een nieuwe overwinning moet dus zonder meer mogelijk zijn. De tweede wedstrijd is een absolute kraker van de avond. Dan staat namelijk de streekderby tussen ZPB H&L Productions dames 1 en Widex GZC DONK op het programma. Ook dit is een inhaalwedstrijd voor de competitie. Dankzij de huidige competitie opzet kan Dames 1 eindelijk weer eens uitkomen tegen de top zes ploegen van Nederland. GZC DONK was dit seizoen voor de beker ook al eens te gast in Barendrecht en toen waren onze dames in de buurt van een stunt. Met een bomvolle tribune kan dit scenario wellicht herhaald worden. De avond wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tussen een combinatieteam van de Damesselectie en de Amerikaanse talenten van het Santa Barbara College Team. Wij hopen dat de tribune ook bij deze wedstrijd bomvol zit!

Sfeerteam aanwezig!

Uiteraard zal het Sfeerteam van ZPB aanwezig zijn om voor het nodige spektakel te zorgen. Niet alleen om Dames 1 een extra zetje te geven, maar ook om onze Amerikaanse gasten een warm welkom te heten. Er zullen weer blikjes drinken te koop zijn en het Sfeerteam zal zorg dragen voor een leuke sfeeractie, welke een Amerikaans tintje zal hebben. Alle ZPB-supporters worden verzocht om een wit shirt aan te trekken.

Het programma:

19.10 uur: ZPB H&L Productions BM1 – Haeglanden BM1

20.15 uur: ZPB H&L Productions dames 1 – Widex GZC DONK 1

21.30 uur: ZPB H&L Productions dames mixed team – Santa Barbara College Team

Uitval training lagere herenteams

Eén en ander betekent dus dat de herentraining om 21.30 uur komt te vervallen. Hiervoor in de plaats zijn alle lagere herenteams welkom om op woensdag 21 maart (21.00-22.15 uur) in Rotterdam Charlois deze training in te halen. Er kan dan geoefend worden tegen de damesselectie.