Het is vandaag  1 april 2012 en echt waar, geen grap, Zwem- en Polovereniging Barendrecht is vandaag 80 jaar oud geworden! Wat een geweldige leeftijd voor deze mooie vereniging. Op 1 april 1932 is ZPB opgericht, wat op moment van schrijven dus 80 hele jaren geleden is. Het bestuur wil van deze gelegenheid gebruik maken om alle leden van de club te feliciteren met deze mijlpaal.

In de afgelopen 80 jaar heeft deze clubverband hoogtepunten gekend, ontelbare kampioenschappen, Nederlandse records, bekerkampioenschappen, diverse aanmoedigingsprijzen, eervolle nominaties en prijzen van de gemeente Barendrecht, Europacupdeelname en afgevaardigde aan NK, WK en zelfs Olympische Spelen!

Los van de felicitatie willen wij alle leden bedanken voor hun bijdrage aan vrijwilligerswerk binnen onze club, zonder deze bijdragen had de verening nooit deze leeftijd kunnen bereiken. Wij kenmerken ons door prestaties, gezelligheid en samenhorigheid waardoor we ook terecht de landelijke titel ‘Club van het Jaar’ verkregen hebben. Naast de leden uiteraard ook erg veel dank aan trouwe sponsoren waarvan sommige al ruim 40 jaar onze club steunen!

Een prestatie als deze moet uiteraard gevierd worden, vandaar dat we iedereen vanaf deze plaats willen vragen om zaterdag 8 september in de agenda te noteren met een hele grote rode cirkel erom heen. Er zal deze dag een groots feest plaatsvinden op een bijzondere plaats waarin los van een feest uiteraard ook sportieve activiteiten de boventoon voeren. Ook een reunie met ZPB-helden en heldinnen zal op de rol staan voor deze dag. Het is een dag waarbij er stil gestaan zal worden bij de afgelopen 80 jaar, maar ook geproost zal worden op de toekomst.

Houd zaterdag 8 september dus vrij en geniet mee van dit geweldige jubileumjaar!