Afgelopen zondag werd ook de laatste wedstrijd gewonnen tegen MNC Dordrecht CM1 met 13-1. Al op 3 maart was het kampioenschap een feit, 24 maart tijdens de thuiswedstrijd tegen WIDEX GZC DONK CM 1 de huldiging met bloemen en taart en op 28 april zullen meiden bij de wedstrijden van de dames 1 en heren 1 nog een keer in het zonnetje worden gezet.

De cijfers liegen er niet om; 20 gespeelde/gewonnen wedstrijden/368 doelpunten voor en slechts 38 doelpunten tegen. Op naar het NK, waar op vrijdag 15 juni en zaterdag 16 juni gespeeld zal worden voor een plek bij de FINAL4 voor de week erna.

Voor een aantal meiden die ook de basis vormen bij het regio team Hollandse Delta, wacht op 5 en 6 mei al een finale ronde in ons eigen zwembad”Het Inge de Bruijn Sportfondsen”. Zaterdag 5 mei om 14.00 uur tegen Zuid Nederland en als alles goed gaat op zondag 6 mei de finale om 18.00 uur (anders om 16.30 uur de troostfinale voor de 3e/4e plaats).

Meiden gefeliciteerd met dit Kampioenschap en veel succes tijdens de finales!

Team; 1. Michelle Reins, 2. Annika de Bruijn, 3. Manon Houwen, 4. Esmé Gernette, 5. Manouk van Neutegem, 6. Isa van der Windt, 7. Samantha Kentie, 8. Hajar Andour, 9. Kyra Dolk, 10. Cindy Klootwijk, 11. Daisy Schoenmaker, 12. Karlijn Fokke, 13. Liviu Kiljan, 14. Michelle Meijer, 15. Nikki van der Heiden, Trainer/coach Jakline de Bruijn, Erwin Fokke.