Komend weekend spelen de heren van ZPB H&L Productions om het landskampioenschap van de Heren Hoofdklasse. De als zesde geëindigde Barendrechters nemen het in de kwartfinale op tegen AZC, dat derde eindigde in de competitie. In de competitie wist ZPB thuis bijna de punten te behouden, maar verloor jammerlijk met 6-7. Uit in Alphen kon AZC pas in de laatste periode afstand nemen (11-7).

De eerste wedstrijd van de clash met AZC is op vrijdag 4 mei in Alphen. AZC heeft namelijk het thuisvoordeel en mag bepalen. De wedstrijd vangt vrijdag aan om 20:30 uur. Een dag later is om 20:00 uur het eerste fluitsignaal in ons eigen Barendrecht. Mocht er dan nog geen beslissing zijn gevallen, is zondag 6 mei de derde wedstrijd voor een plek in de halve finale. De winna
Aanstaande zaterdag 5 mei en zondag 6 mei in het Inge de Bruijn sportfondsenbad te Barendrecht is de Final Four voor regio teams. “WOC Hollandse Delta meisjes onder de 15” met 5 meiden van ZPB H&L Productions, zal hier de strijd aan gaan met WOC Zuid, WOC Noord-Holland en WOC Alphen.ar van deze tweestrijd speelt overigens tegen Widex GZC Donk of MNC Dordrecht.
_______________________________
WOC Final Four meisjes onder de 15 in Barendrecht

In de poule fase werd gewonnen van WOC WONN met 34

-1, WOC Gelder met 10-7, WOC Talent Centraal met 16-6 en van WOC Alphen met 15-10. De wedstrijd tegen WOC Zuid werd verloren met 17-10 en tegen WOC Noord-Holland was een gelikspel 9-9 de eindstand. Hierdoor was plaatsing al snel een feit. Op naar de eindstrijd waar voor alle vier de ploegen alles mogelijk is.

Op zaterdag staat om 12:30 uur de wedstrijd WOC Noord-Holland – WOC Alphen en daarna om 14:00 uur zullen onze meiden WOC Hollandse Delta spelen tegen WOC Zuid.

Zondag is het programma als volgt; 15:00 uur 5e/6e plaats WOC Gelder – WOC Talent Centraal. 16:30 Uur de 3e/4e plaats de verliezers van zaterdag tegen elkaar. 18:00 Uur De finale tussen de winnende ploegen van zaterdag.

Kom en steun onze meiden in deze eindstrijd.

Foto; Staand; Leon de Kleer(Coach), Brigitte Sleeking(MNC Dordrecht), Manouk van Neutegem(ZPB H&L Productions), Liviu Kiljan(ZPB H&L Productions), Marjan van Heeringen(MNC Dordrecht), Sa

nne Verhey(MNC Dordrecht), Rianne Zonneveld(SCOM) , Dayane Melief(De Kempvis). en Tessa Bloemberg(De Kempvis).

Zittend; Michelle Reins(ZPB H&L Productions), Karlijn Fokke(ZPB H&L Productions), Danique Lauritsen(PCG/SVO), Manon Houwen(ZPB H&L Productions), Kiki Hoek(WIDEX GZC DONK) en Sofie Goudriaan(De Kempvis).