Ditmaal in de pers: In interview met Marco Booij, die nota bene zijn laatste minuten van zijn Hoofdklasse-carriere op de bank doorbracht vanwege een gebroken neus. Desondanks heeft Booij op grote wijze en met een zeer goede prestatie af kunnen sluiten bij ZPB 1. Hulde voor hem. Het andere artikel is een interview met Matthijs de Bruijn en coach Arnold Nonnekes. Ondanks de sneer naar de scheidsrechters (laat dit geen voorbeeld zijn) is dat ook emotie en mogen deze teksten best getoond worden. ZPB knokte voor wat het waard was, maar staat uiteindelijk met lege handen. Ondanks dat kan Heren 1 met opgeheven hoofd terugkijken op dit hoofdklasseseizoen.

One Reply to “ZPB in de pers: De play-offs tegen AZC”

  1. Haha! Marco Wonderbooij doet een open sollicitatie ZPB Heren3. Leuk stuk!

Comments are closed.