Zaterdag was ZV Haerlem lastiger te bestrijden als de vorige keren zowel in de beker als in de competitie speelde ZPB H&L Productions een evenwichtigere  wedstrijd gisteren.

Vaak gered door de uitstekend keepende Debby Willemsz werd de uitslag wel wat groot maar de weerstand was groot.

De Haarlemse dames bleven de gehele wedstrijd strijdvaardig spelen. Met vooral fysieke kracht en soms wat hulp van derden kwam de Barendrechtse formatie niet echt in haar eigen spel.

Manouk van Neutegem mocht voor het eerst in het eerste debuteren en deed het, ondanks haar jonge onervarenheid werkelijk uitstekend. Zij scoorde in de eerste periode de 3 – 1, in het voordeel van ZPB H&L Productions. Knokkend en vechtend vocht ook zij zich door de wedstrijd.

Kwam na de wedstrijd glunderend het water uit en vond het een prachtige ervaring. Die ze straks mee kan nemen naar de trainingen in Zeist en de NK onder 17 jaar.

Ondanks dat de periodestanden daar niet naar verwijzen was het een stevige wedstrijd.

De periodestanden: 3 – 1, 6 – 1, 9 – 2 en de eindstand 14 – 2.

De doelpuntenmaaksters: Laura en Cyntha 3 doelpunten, Angela en Eline 2 keer en Manouk, Daphné, Marina en Jakline allen 1 doelpunt.

Niet alleen door de winst op de ZV Haerlem gisteren. Maar zeker ook naar aanleiding van de afgelopen weken een steeds beter spelende damesselectie. Na de dubbele winst op Alliance/Nereus en het winnen van de wedstrijd tegen Brandenburg kwam die zesde plaats echt in het bezit van de Barendrechtse formatie.

Volgende week een dubbel met op zaterdag  19 mei 2012 om 18.45 uur uit bij Brandenburg en zondag 20 mei de thuiswedstrijd tegen ZVL D1 om 16.30 uur.

De supporter