Beste leden,

Op deze pagina kunnen jullie het trainingsrooster vinden voor het seizoen 2012-2013 dat ingaat op 20 augustus 2012. Als club vinden wij het van belang om iedereen de juiste faciliteiten te bieden waardoor er een aantal aanpassingen noodzakelijk waren. Dit in combinatie met teruglopende subsidie op het badwater heeft er voor gezorgd dat wij het huren van badwater buiten Barendrecht hebben moeten inkrimpen. Door het efficiƫnter indelen van het badwater in Barendrecht, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de wensen van alle teams en leden, hebben wij alsnog een naar ons idee prima rooster in elkaar weten te zetten. Voornaamste wijziging zijn de aanpassingen voor de heren seniorenteams. Tegenover de tijdswijzigingen voor deze teams staat er nu wel bij het merendeel van de trainingen een trainer op de kant. Voor H3-4 zal tevens het niveau op de trainingen stijgen door het gezamenlijk trainen met de herenselectie. Helaas is het niet mogelijk om alle wensen door te voeren maar met bijgaand rooster zijn we een heel eind gekomen.

Wij wensen jullie allen een goed en sportief seizoen!

Het Bestuur