De mannen van AJ1 zijn goed aangekomen in Sliema-Malta en gestart met hun trainingskamp. Na aankomst in het hotel op zaterdag is de eerste training bij de club Exiles afgewerkt. Een aparte ervaring omdat het om een veld in zee gaat en de (soms hoge) golven dus ook een rol spelen bij de training en wedstrijden. Na een onderling partijtje door de club hartelijk ontvangen met een drankje en pizza’s. Op zondagmorgen gestart met een klein toernooi. Twee volledige wedstrijden tegen allereerst de (sterke) veteranen van Exiles en daarna tegen de jeugd onder 20 jaar. Eerste wedstrijd gelijk gespeeld met complimenten van de veteranen voor onze jonge ploeg, tweede wedstrijd tegen de jeugd ruim gewonnen. Aan het begin van het toernooi werden wat jongens gestoken door kwallen, waarna deze eerst gevangen moesten worden. De combinatie van trainen/de zee/het mooie weer en de enorme gastvrijheid van Exiles is een fantastische ervaring. In de middag rust, eind van de middag een training en in de avond een bezoek aan de oude stad Mdina maakten deze dag af. Een mooie start van deze week.