De Dames van ZPB hebben dit seizoen een extra damesteam in de competitie. Voor het derde team wordt er een coach gezocht. Bij de thuiswedstrijden zou dat nog wel opgelost kunnen worden door de aanwezige coaches van Dames 1 en 2.

We zoeken waterpolokenners die ons probleem bij de uitwedstrijden op kunnen lossen. Nog liever hebben we natuurlijk een coach voor Dames 3 die alle wedstrijden aanwezig is. Het team bestaat over het algemeen over de echte talentvolle speelsters. Dit is het team wat in de toekomst het talent in zich heeft die Dames 1 en 2 gaan aanvullen. Dat aanvullen zal al dit jaar gebeuren in samenspraak met de coach en de speelsters. Wij vragen eventueel ouders die toch al aanwezig zijn juist ook bij uitwedstrijden te helpen. De wijze van spelen in aanval en verdediging willen wij graag in lijn zien van D1 en 2, waardoor het gemakkelijker is in te passen en mee te spelen.

De trainingsstaf van de Damesselectie